INTERIOR INSPO

Hi Babes! Nou nu gaat het eindelijk opschieten nog maar een paar maandjes wachten en dan krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis! Zo spannend en leuk want nu kan ik eindelijk gaan shoppen na maanden van inspiratie opdoen op Pinterest. Hierboven zie je een paar foto’s van mijn ‘Home inspo’. Ik denk dat iedereen wel kan zien wat voor soort stijltje ik mooi vind. We gaan voor de kleuren wit om het fris te houden, bruin door middel van riet en houten spullen en groen van alle mooie planten die ik het huis ga zetten. Kan nu al niet wachten tot we het allemaal klaar is! Ik hou jullie op de hoogte..   x NZ

Hi Babes! So finally it’s getting close only a few months of waiting and then we are  getting the keys of our new home! So exciting because now I can finally shop after months of looking for inspo on Pinterest. Above you can see a few pictures of my ‘Home inspo’. I think everybody can see which style I love haha! We are going for the colour white to keeping it fresh, brown with the wood colours and green by all the plants I’m going to put everywhere in the house. Can’t wait until it is done! I’ll keep you guys up to date..  x NZ

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s