MOM’S BDAY PARTY

9BF25682-A455-45E0-8322-B0BFFA71733FACAADD86-C998-44AE-BED0-B05580C5A7F53D8E4CD5-02F2-473C-A1E1-7B8E4ADF79EE3AD5D822-C6C1-403F-9AAE-8D6CC4207AFCF966DCC2-AD80-45C4-B67E-1B6D7045FCCC

Hi Guys. Mama was vorige week 50 jaar geworden en normaal gesproken viert ze haar verjaardag niet maar ja je wordt maar 1 keer 50 jaar dus dat moesten we natuurlijk goed vieren! En dat was zeker gelukt, we hadden brasserie Vincent afgehuurd om met alle familie en vrienden het groots te vieren en lekker te eten. Ik wou dat ik kon zeggen dat het allemaal een grote verrassing was voor mama maar helaas blijkt geheimen bewaren toch lastiger te zijn dan we dachten haha. Hierboven zie je nog een paar foto’s van de avond, oh ja en hoe gaaf is mijn outfit – Thanks Ultimo Fashion voor het vinden van de perfecte outfit voor het feest! Al bij al een avond om niet te vergeten! Ik spreek jullie later weer, bye bye!

Hi Guys. My mom’s birthday was last week and she turned 50 years old, normally she doesn’t celebrate it but you only become 50 ones in your life so we had to celebrate it big! And believe me we did we rented Brasserie Vincent for friends and family to eat together and we all loved it and had a great time. I wish I could say it was a big surprise for my mom but keeping secrets turns out to be more difficult then we tought haha. Above you see a few pictures of the evening, oh yeah and how beautiful is my outfit on the pictures – Thanks Ultimo Fashion for finding the perfect outfit for the party. It was a evening to remember! I’ll speak you guys later, bye bye!

Een gedachte over “MOM’S BDAY PARTY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s