BAKING ALL DAY LONG

E660E7E0-5296-410E-B301-8371A8DC152C

F96F138E-06B8-4916-B031-05F6F1D7319F

c75ec448-d6f8-4f6b-8d61-fbc5a0ce7f08-e1529923766180.jpeg

Hi Guys, hoe gaat het met jullie? Ik voel me gelukkig weer een stuk fitter na een rustig weekend. Als ik een rustig weekend heb zonder plannen dan vind ik het heerlijk om de hele dag in de keuken te staan en dingen te bakken. En gisteren was inderdaad zo’n dag ik had een heerlijke bananen brood gemaakt met bovenop verschillende soorten noten en wat pure chocolade om het af te maken. Ik gebruik chocolade haast bij elk bak gerecht zo lekker verslavend haha..  Vanavond is het feest want vieren we met familie en vrienden mijn mama 50e verjaardag! Nu al super veel zin in, ik ga foto’s maken die ik natuurlijk deze week met jullie ga delen. Ik ga me klaar maken want loop de hele tijd al in mijn sportkleding rond haha, Bye bye ❤

Hi Guys, How are you? I’m feeling great again after a relaxing weekend. When I have a easy weekend without plans I love to bake new things all day long. And yesterday was a bake day, I did make a banana bread with a different kind of nuts and to finish it off I used some 90% chocolate on top! I think by almost every baking dish I use chocolate, a real addiction haha. Oh yeah tonight it’s a big night because were celebrating my mom’s 50th birthday! I’m allready excited, I’m going to take lots of pictures to share with you guys later this week. I have to go because I’m still walking in my sportswear all day long haha, Bye bye ❤

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s