LOST MY VOICE

5a14dfbf-de51-4e82-8f57-b5f129be4f37

Hi Babes! Ok ik heb serieus geen stem meer over van het schreeuwen tijdens het jetski ritje haha. Oh ja en niet te vergeten spierpijn in mijn armen en benen van het krampachtig vast houden. En geloof me ik moest me wel goed vasthouden anders had ik er zeker 100 keer van af gevallen. Maar ben zo blij dat we dit hebben gedaan want het was onwijs gaaf! Wij gaan eens bedenken wat we vandaag nog meer gaan doen spreek jullie snel weer! ❤

Hi Babes! Ok I seriously lost my voice because from all the screaming during the jetski ride haha. Oh and not to forget muscle pain in my arms and legs because I had to hold on so tight and believe me I had to otherwise I fell off the jetski at least a 100 times! But I’m glad we did this it was so much fun! Now we have to think about what else to do today, speak you guys later! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s