On the road to Altea

bc2348f4-1149-46bf-919d-9610aa6ec400

Goeiemorgen Babes vanuit Spanje! Maandag ochtend zijn we vroeg vertrokken richting het vliegveld om de komende twee weken in het zonnetje vakantie te vieren. De vlucht ging gelukkig goed met de hondjes. Ze waren zo onder de indruk van alles dat de reis zo voorbij was voor ze haha.

Good morning from Spain Babes! Monday morning we went early to the airport to spent the next two weeks in the sun to celebrate our vacation. The flight went really well for the dogs so also for us haha. They were so impressed about the trip to Altea and in special the flight of course. 

LRG_DSC05327LRG_DSC05322LRG_DSC05341

De rest van de dag hebben we rustig aan gedaan alleen wat boodschappen gehaald, s’avonds een strand wandeling gemaakt en niet te vergeten op de fiets een ijsje gehaald bij mijn favoriete yoghurt ijszaak in Altea.

The rest of the day we relaxed a little bit, did some groceries, in the evening a nice walk on the beach and not to forget we went on the bike to get a frozen yoghurt ice cream by my favorite Froyo in Altea.

LRG_DSC05383LRG_DSC05369LRG_DSC05378LRG_DSC05367ad9d6145-7c59-4b90-a696-139bb7bfe0a9

Gisteren zijn we richting Calpe gegaan om de enige echte rots van Calpe te beklimmen. Om eerlijk te zijn hebben we de top niet gehaald, helaas doordat mijn gezondheid nog niet helemaal 100% is moesten we eerder omdraaien. Maar toen we naar beneden liepen ging dat wel een stukje sneller aangezien ik op me billen naar beneden ben gegleden haha! Gelukkig heb ik er alleen een vieze broek aan over gehouden! Nu ga ik lekker een bakje koffie zetten en van het zonnetje genieten, hoop dat jullie een hele fijne dag hebben ❤

Yesterday we went to Calpe to climb the one and only Rock from Calpe. To be totally honest we didn’t make it till the top, unfortunately because of my health we had to turn around and go back. But the way down went waaaay faster then uphill because instead of walking I slipped on my butt the way down haha and believe me it wasn’t pretty. Thankfully I only had some mud on my clothes. Now I’m going for a coffee and enjoy some sun, hopefully you all have a great day! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s