Stripes on stripes

image13-3image11-3image12-3

Reebok Top ( here! ) – Reebok Pants ( here! ) 

Goeiemorgen Babes! Hoe is het met jullie? Ik voel me weer fit genoeg om vandaag een training van Sweat mee te pakken. En natuurlijk draag ik tijdens de training mijn nieuwe Reebok outfit! Want even serieus hoe gaaf is dit streepjes pak?? Je moet er van houden natuurlijk maar gelukkig vind ik het geweldig. Waar ik ook zo naar uitkijk is dat we alweer bijna de koffer mogen inpakken om over een klein weekje weer richting Spanje te gaan. En dit keer gaan de hondjes ook mee. Voor Mylo wordt het de eerste keer in het vliegtuig dus ben benieuwd hoe dat zal gaan haha.. Nu eerst tijd voor koffie, Hugs<3

Good morning Babes! How are you guys? I’m feeling great again and ready to do a good workout from Sweat ( Sweat with Kayla ). And of course I’ll wear this amazing workout suit from Reebok! Because yeah how awesome is this stripes suit?? You have to like it when it matches but thankfully I do. Which I also look forward to is that we also can pack our suitcases again because in about a week we’re going to Spain! And this time the doggies are going with us. This will be the first time for Mylo in a airplane so I’m curious how that will go haha.. Now first things first : Coffee, Hugs<3

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s