Back from Dubai

Hi Babes! Zo we zijn weer terug in Rotterdam na 6 daagjes samen met mijn mama in Dubai te zijn geweest! En het was echt helemaal geweldig, het is daar zo mooi allemaal. We hebben onwijs genoten maar natuurlijk ook veel foto’s gemaakt. Hieronder zie je een paar foto’s van onze eerste paar dagen in Dubai!

Hi Babes, So we’re back in Rotterdam after being together with my mom for 6 days in Dubai! It was so amazing, it’s so beautiful there! We had so much fun and of course we did make a lot of pictures. Below you can see the pictures from the first days on our vacation in Dubai!

image2-19image1-21image8-5image9-5

Oké ik moet toegeven dit was wel een serieus hoogte puntje van de vakantie: Burj Khalifa. Beetje zenuwachtig? Ja natuurlijk wie zou dat niet zijn haha maar het was het zeker waard! Wat een uitzicht op de 125e verdieping..

Ok i have to say this was one hell of a high light from our vacation: Burj Khalifa. A little bit nervous? Yess of course who wouldn’t be haha? But it was so worth it! This view was on the 125th floor and it was beautiful.

image10-5image4-11image3-15

Dezelfde dag gingen we ook naar de Dubai Mall en ze hadden zelfs een mega aquarium daar die we uiteraard niet konden overslaan. Het was daar zo groot en we hebben zo veel winkels gezien en geshopt natuurlijk. In totaal hebben we 10 km gelopen in de Dubai Mall dus niet heel gek dat we naar de kl*te waren s’avonds haha. Nou nu ga ik maar eens een poging doen om mijn koffer uit te pakken.. Bye Bye ❤

The same day we went to the Dubai Mall and they had a hugh aquarium so of course we had to see it!  There was so much to do. The quote shop till you drop says it all, in the evening we couldn’t walk anymore haha. Total we walked 10 km only in the Dubai Mall! But now I’m going to give it a shot to unpack my suitcase.. Bye Bye ❤ 

Een gedachte over “Back from Dubai

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s