Easter Brunch

421D6226-E38F-4832-B804-6E5A0CCE6074C8E571A3-7559-484F-AFF3-CE96355A32C7IMG_5071

Hi Babes! Iedereen nog een heel fijn paasweekend! Vandaag had ik een paasbrunch gemaakt met daarbij een smoothie bowl met spinazie, ananas, mango, yoghurt en water met daaroverheen zelf gemaakte granola ( echt een aanrader het is zoveel lekkerder om het zelf te maken ) We hadden ook een gezondere versie van een chocolade twister gemaakt en niet te vergeten een lekker bordje fruit. Ik hou van een relaxte zondag waarbij niks hoeft en je alleen maar de tafel mooi kan dekken met allemaal zelfgemaakt eten. Hopelijk hebben jullie ook allemaal een fijne zondag gehad. Oh ja en vandaag ook de woonkamer weer opnieuw ingedeeld haha dat is bij mij toch altijd een dingetje eigenlijk doe ik dat eens in de zoveel tijd nu ik er over na denk. Nu zijn we aan het genieten van een bakje koffie tijdens een nieuwe serie The good doctor. Spreek jullie snel weer ❤

*Hi Babes! Happy easter weekend to everybody! Today I made a easter brunch with a lot of home made food. First a smoothie bowl with spinach, pineapple, mango, yoghurt and water and on top home made granola ( Believe me its really so much better to make it yourself ) We had also made a healthier variant of a chocolate twister and not to forget a plate with fresh fruit. I love a relaxed Sunday at home when you can put a table full of food and you can enjoy it the whole day long! Hope you all had a nice Sunday. Oh yeah not to forget today I reorganized the living room again haha it’s something I always do ones in a while. Now were just enjoying a coffee and a new serie : The good doctor. Talk to you guys later ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s