Dubai here we come!!

IMG_4801IMG_4800

Hi babes! Hoe gaat het met jullie? Ik heb even een tijdje geen blogs geschreven want ik voelde me de laatste tijd niet helemaal top. Een paar weken geleden heb ik een parasiet opgelopen en daarboven op ook nog eens 2 ontstoken verstandskiezen ( die er gelukkig morgen uit worden getrokken ) Maar nu het leuke nieuws : Mama en ik gaan samen naar Dubai!!! Super gaaf en we hebben er onwijs veel zin in. We zouden eerst op wintersport gaan alleen dat ging uiteindelijk niet meer door. Op dit moment zit ik lekker op de bank met een kopje koffie te plannen wat we allemaal kunnen gaan doen in Dubai. Als iemand er al een keertje is geweest, ik hoor graag tips van jullie wat we echt moeten zien in Dubai en wat te doen! Misschien wel een helikopter ritje of een woestijn safari? Ik ga nu weer verder zoeken op het internet! Bye Bye ❤

Hi babes! How are you guys? I just had a little break from Instagram and my blog because my health wasn’t good the last few weeks through a parasite. And on top of that I also have two inflamed wisdom teeth ( Thank god they are pulled out tomorrow! ) But now the good news: My mom and I are going to Dubai!!! So exciting and we can’t wait. The first idea was to go on a ski trip in Austria but that plan did not continue. Right now i’m on the couch with a coffee and planning all the things we can do in Dubai. If someone already been there before I would love to hear some tips from your guys, where we should go and what we must see! Maybe a helicopter ride or a desert safari? I will go and search more about it now! Bye Bye ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s