Movie night

IMG_3667

Hey babes. Zo wij zijn terug van een film avondje we waren naar de film 24 hours to live geweest, ik moet eerlijk zijn het was niet de beste film die we hebben gezien. Laatste avondje voordat Nick weer richting zijn koersen gaat! Morgen een drukke werkdag voor de boeg dus lekker op tijd naar bed. Spreek jullie later weer, nog een fijne avond iedereen! ❤

*Hey babes. We just got home from the movies we went to 24 hours to live, and I have to be honest it wasn’t the best movie we have seen. It’s the last night before Nick is going away again for his cycling races. Tomorrow also a busy work day ahead so going to bed early! Talk to you guys later, have a great night! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s