Blue Monday

image1-15image2-13image15image14image16

Sweater: H&M / pants: H&M / shoes: Superga  

Hey babes. Hoe gaat het met jullie? Ik voel me super na een onwijs relaxte zondag. Vanmiddag moet ik naar Schiphol om Nick weer op te halen na zijn koersen in Spanje. Het eerste wat we daarna moeten doen is boodschappen want geloof me nu hoor je een echo in de koelkast haha! Oh ja en en ik heb en afspraakje voor me nagels vandaag. Ik draag vandaag mijn baby blauwe comfy trui, witte broek en mijn witte Superga schoenen. Ik ben helemaal weg van deze schoenen ze zitten zo onwijs goed, dus neem zeker een kijkje op hun site! Ik moet er weer vandoor, bye bye ❤

*Hey babes. How are you? I feel great after a really relaxing sunday. This afternoon i’m driving to Schiphol to pick up Nick from his races in Spain. After that we have to do some groceries and believe me you can hear a echo in the fridge haha! Oh and not to forget I have a appointment for my nails. I’m wearing my baby blue comfy sweater, white pants and white Superga shoes. I really love these shoes they are so good, so you definitely have to take a look on there site! I have to go, bye bye ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s