Valentine Surprise

image3-13image2-16image4-9image1-17image5-9

Hey Loves. Gisteren was het Valentijn en ik had jullie verteld dat Nick een verrassing voor me had. Mijn verrassing was een geweldig mooi boeket bloemen met een lief kaartje en chocolaatjes zoals je kan zien in de foto’s hierboven. Rozen zijn mijn favoriete bloemen en ze ruiken ook nog eens heerlijk. Ik kan niet wachten tot Nick weer thuis is zodat ik hem mijn verrassing kan geven! Morgen heb ik een dagje vrij van werk dus lekker relaxt dagje met de hondjes, wat zijn jullie plannen? Spreek jullie snel weer! ❤

*Hey Loves. Yesterday was Valentine day and I told you guys that Nick had a surprise for me. My surprise was a beautiful flower bouquet with a sweet card and chocolates you can see in the pictures. The flowers smell amazing, roses are for sure my favorite! Can’t wait till Nick is home and I can give him his surprise. Tomorrow I have a day off from work just a relaxing day with the doggies, what are your plans? Talk soon! ❤

Een gedachte over “Valentine Surprise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s