Ultimo Fashion

image1-16

Heey Guys! Hoe gaat het met jullie? Ik voel me super na een week te hebben gewerkt en leuke dingen te hebben gedaan zoals shoppen bij mijn favoriete winkel: Ultimo Fashion. Niet alleen om nieuwe kleding te kopen maar ook om gezellig bij te kletsen en een bakje  koffie te drinken.

*Heey Guys! How are you? I feel great after a good week of work and doing nice things like shopping by my favorite store: Ultimo Fashion. Not only to buy some new clothes but also talk and have some coffee.

image3-11

image2-14

Ik heb een paar geweldige dingen gekocht en op de foto’s hieronder kan je precies zien wat ik met me mee naar huis heb genomen!

*I bought some amazing pieces and on the pictures below you can see what I brought home with me!

IMG_2995

Dit is mijn eerste comfy look. Ik moet eerlijk zijn ik heb amper kleur in mijn kast en draag vaak alleen maar zwart, grijs of donker blauw dus daar moest wat verandering in komen. Dit setje zit geweldig en het rood erin vind ik helemaal leuk!

*This is comfy look number one. I have to be honest I have no color in my closet and I wear most of the time only black, grey or dark blue so that has to change. This set is so comfortable and the red is totally awesome!

Comfy set nummer 2, de broek kan ik dragen met of links het gestreepte shirt of de donker blauwe trui. Ook verliefd op dit setje lekker sportief en ik kan het dag en nacht dragen zo goed zit het.

*Comfy set number two, the pants I can wear with left the striped shirt or the dark blue sweater. I’m also in love with this set it’s sportive and I can wear it day and night so good is it. 

IMG_2990

En als laatste deze broek ik moet toegeven dat ik dit normaal niet zo snel koop alleen ik paste hem en hij zat als gegoten dus ik was al snel verkocht haha. Vandaag ben ook gelijk maar me kasten op gaan ruimen en daar ga ik nu weer verder mee. Nog een fijne Zondag  en spreek jullie snel weer! ❤

*And last but not least this jeans, I have to admit normally I don’t buy this kind of things but I give it a try and it fits perfectly so I was sold haha. Today I cleaned all of my closets and I’m gonna continue with it now. Have a nice Sunday and I’ll talk to you guys soon! ❤

This is the website from my favorite store and make sure you go check it out!! https://www.ultimofashion.nl

Een gedachte over “Ultimo Fashion

  1. leegschrift

    Anders ga ik wel mee. haha. Doe ik met me zus ook. Ik ben wel dichter, maar ik kan iemand aankleden als de beste. Maar wat ik al zeg, durf gewoon wat meer. Gewoon passen joh. Je moet er goed in voelen. Maar toch geen grijze muis.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s