The Happiness Cafe

image13

image3-10image5-7image6-3image7-3image8-2image9-3image10-2image11

Heeey Beauties, vandaag een tripje gemaakt naar Eindhoven om Nick weg te brengen naar het vliegveld. Maar natuurlijk niet zonder een nieuw lunch plekje te hebben geprobeerd: The Happiness Cafe! Al het eten zag erg ontzettend lekker uit kijk maar naar de foto’s hierboven. Toen we weggingen kon ik het natuurlijk niet laten om iets uit te zoeken uit al dat lekkers op die tafel haha. Nu een schaaltje yoghurt met vers fruit klaar maken, spreek jullie later weer! ❤

*Heeey Beauties, today we drove to Eindhoven to bring Nick to the airport. But of course not without trying a new lunch spot: The Happiness Cafe! The food looked soo good look at the pictures above. When we left I couldn’t stay away of all that sweetness so I had to bring something with me haha. Now I’m making a bowl of yoghurt with some fresh fruit, so I talk to you later guys! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s