Dinner date

IMG_2549IMG_2551IMG_2552IMG_2550

Hey Babes, afgelopen maandag gingen we onverwachts uit eten met Marc en Esther bij Lookies. We hebben heerlijk gegeten en gezellig bijgepraat. Als voorgerecht hadden we een plateau met allemaal kleine verschillende voorgerechtjes en ik had zelf als hoofdgerecht de Veggie Burger. Het was echt een mega burger, en vol dat ik zat haha! Morgen ga ik eerst s’ochtends werken en daarna Nick naar Eindhoven brengen voor zijn volgende wielerkoersen. Nu nog even genieten van een avondjes met de hondjes samen. Hugs, nog een fijne avond! ❤

*Hey Babes, last Monday we went for dinner at Lookies with our friends Marc and Esther. The food was really good and it was nice to just sit, eat and having fun. As a starter we had a plateau with different small dishes and I had as main course the Veggie Burger. It was really a huge burger and full that I was haha! Tomorrow I’m gonna work and after that I have to bring Nick to the airport in Eindhoven for his next cycling races. Now enjoying a evening together with the doggies. Hugs, have a great night! ❤

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s