My daily skin routine

IMG_2432

IMG_2413.JPG

IMG_2425

IMG_2424

Hello Babes, ik dacht dat het wel leuk was om jullie te laten zien wat voor gezicht producten ik dagelijks gebruik. Wat wel belangrijk is om erbij te vertellen dat ik nog nooit serieuze problemen met mijn huid heb gehad en jullie alleen kan zeggen wat voor mij werkt. Sinds twee weken gebruik ik de producten van Collistar en ik vind het een heel fijn product. En geloof me het ruikt ook heerlijk lekker fris. Elke ochtend start ik met een reiniging olie en daarna gebruik ik mijn dag creme. S’avonds was ik mijn gezicht weer met die reiniging olie en daarna gebruik ik van de Collistar Natura lijn de precious essence- oil en om het af te maken de oog creme. Ik vind deze producten onwijs fijn en voelen geweldig op mijn gezicht, ik heb ze gekocht in een salon maar je kan ze ook gewoon via het internet kopen. Gebruikt iemand anders ook de Collistar producten? Love, N

* Hello Babes, I thought I would show you what skin care products I use. To start with I have to tell you that I’ve never had any big problems with my skin so I can only tell you what works for me. Since two weeks I started using Collistar products and I really like it. And believe me it smells amazing so fresh. Every morning I start with a cleansing oil after that I use my day cream. At night I wash my face again with the cleansing oil and after that I use from the collistar natura collection the precious essence-oil and to finish it I use the eye cream. Really like these products, bought these at a salon but you can also find it online too! Anyone else using Collistar? Love, N

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Facebook: https://www.facebook.com/Nicky-Zijlaard-1872099319721449/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s