Sushi night with the family

image1-14

Hello Babes! Vanavond zijn we uit eten geweest bij Shabu Shabu omdat mijn broertje morgen voor 2 weken naar Amerika gaat met zijn nieuwe wielerploeg. We hebben ons natuurlijk weer helemaal vol gegeten met sushi haha! Nu lekker uitbuiken op de bank met Netflix aan, wou jullie nog allemaal een fijne zaterdag avond wensen. Morgen ga ik weer een blogje schrijven over mijn dagelijkse beauty routine. ❤  Love, N

*Hello Babes! Tonight we went out for dinner by Shabu Shabu because tomorrow my little brother is going to America for two weeks with his new cycling team. We ate waaaay to much sushi of course haha! Now relaxing on the couch with Netflix on, just wanted to wish you all a nice Saturday evening. Tomorrow I’ll write another blogpost about my daily skin care routine. ❤ Love, N

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Facebook: https://www.facebook.com/Nicky-Zijlaard-1872099319721449/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s