Vlaamsch Broodhuys

Heeey Guys, na 2 weken thuis te hebben gezeten met een zware buikgriep eindelijk weer kunnen werken en dat betekend ook weer leuke dingen kunnen doen! Gisteren zijn we lekker gaan lunchen bij voor ons bij een nieuw tentje in Rotterdam Het Vlaamsch Broodhuys.

Heeey Guys, after having been at home for 2 weeks because of a stomach flu I finally feel so much better now. So that means I can work and do the things I love again. Yesterday we went for lunch in Rotterdam Het Vlaamsch Broodhuys,  for us a new place to try.

image5image4-2

Ik had gekozen voor de toast met zalm en een kleine salade erbij, en natuurlijk een lekker bakje koffie.

* I chose for the toast with salmon and a little salat as side dish, and of course a delicious cappuccino. 

En zoals je ziet op de foto’s hierboven heb ik ervan genoten haha, ik ga nu lekker een bakje koffie zetten en vanavond vroeg naar bed want morgen wordt het een lange dag werken! Hoop dat jullie allemaal nog een fijne donderdag avond hebben en ik spreek jullie later weer. Love, N

* And as you can see on the pictures above I really enjoyed it, now it’s time for some coffee and going to bed early because tomorrow I have a long day at work! Hope you guys all have a nice Thursday evening. Talk to you soon. Love, N 

You can follow me on Instagram and Facebook in the link below.

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Facebook: https://www.facebook.com/Nicky-Zijlaard-1872099319721449/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s