Happy New Year!

IMG_1154

First of all : HAPPY NEW YEAR EVERYBODY !! Hope 2018 will be a year with lots of love and happiness!

IMG_1148

IMG_1177

Gisteren hebben wij het jaar 2017 in stijl afgesloten in het joggingpak op de bank met de familie een filmpje gekeken. Vanmorgen richting mijn ouders om te helpen met de nieuwjaars brunch die mijn moeder jaarlijks organiseert. Altijd genieten van de tijd met de familie door te brengen en al het heerlijke eten!

*Yesterday we closed 2017 in style in our jogging suit on the couch watching a good movie. This morning we went to my parents place to help with the New Years Brunch that my mom is organizing every year. Always enjoying the time with the family and all the good food!

IMG_1179

IMG_1166

Zoals je op de foto’s hierboven kan zien zag het eten er echt heel goed uit en had mijn moeder zich weer uitgesloofd haha! We hadden behoorlijk veel keus uit het eten van bonbons en andere zoetigheden tot een vers broodje met lekkere beleg soorten tot de oliebollen en appelflappen.

*So as you can see in the pictures above the food was really delicious and good looking, my mom did a really good job today haha! There were a lot of options from sweetness till fresh baked bread and oliebollen.

IMG_1204

IMG_1209

Het was een fijne en gezellige dag met de familie, op dit moment ben ik zo ontzettend moe en kan niet wachten om naar bed te gaan ( voel me nu net een oud vrouwtje haha ) Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik heb onwijs veel zin en motivatie voor 2018, mijn doelen zijn heel simpel: gezond blijven en dingen doen waar ik gelukkig van wordt! Wat zijn jullie goede voornemens voor 2018? Ik hoor ze graag van jullie! ❤

*It was a really nice day with the family, right now I’m so tired and can’t wait to go to bed! ( Feel like a old lady right now haha ) I do not know how it is with you guys but I’m excited and motivated about 2018, my goals for the new year are simple : stay healthy and doing thing that will make me happy! What are your goals for 2018? I love to hear it! ❤

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Facebook: https://www.facebook.com/Nicky-Zijlaard-1872099319721449/

2 gedachten over “Happy New Year!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s