Favorite meal of the day

IMG_0890IMG_0889IMG_0888

My favorite meal of the day : Breakfast! 

Goeiemorgen! Wat je hierboven op de foto’s ziet heb ik net heerlijk als ontbijt op. Een lekker bakje havermout met water, noten, moerbeien, bos vruchten mix, 85% chocolade als topping en niet te vergeten mijn koffietje die ik elke ochtend drink. Het fijnste aan een havermout ontbijtje is dat het goed vult en het is een goede basis om je dag mee te beginnen. Ik ga zo lekker met de hondjes wandelen, had eerst de gedachten om een workout te doen maar wandelen sprak me vandaag meer aan haha! Spreek jullie later weer! ❤

*Goodmorning! What you see on the pictures above was my breakfast this morning. A delicious bowl of oatmeal with water, nuts, mulberries, forest fruit mix, 85% chocolate as a topping en not to forget my daily morning coffee. What I like the most about oatmeal for breakfast is that it fills well and it’s a good start of the day. I’m gonna go out for a walk with the doggies, I was planning to do a workout but for today a nice long walk is enough haha! Speak to you later guys! ❤

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Facebook: https://www.facebook.com/Nicky-Zijlaard-1872099319721449/

2 gedachten over “Favorite meal of the day

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s