Comfy clothes

IMG_0333

Hey Babes, allereerst hoe schattig is Mylo op deze foto? En hoe geweldig is deze trui van Reebok? Hij zit zo ontzettend lekker en ik kan hem wel de hele dag lang dragen ( Wat ik vandaag ook heb gedaan haha! )

*Hey Babes, first of all how cute is Mylo on this picture? And how awesome is this sweater from Reebok? It’s so comfortable and I can wear it all day long ( What I did today haha! )

fullsizeoutput_657

De laatste paar dagen voel ik me niet helemaal top denk een griepje opgelopen. Hoop dat ik me morgen weer een stuk beter voel, voor nu nog maar even rustig aan doen en nog een paar goeie films kijken. Iemand misschien tips voor films hoor het graag van jullie! Geniet nog van je dinsdag Babes! ❤

*So the last few days I did not feeling great, I think a small flu. Hope that I feel better tomorrow, so for now just relaxing on the couch and watch some good movies on Netflix. Anyone good suggestions for a movie? Like to hear it from you! Enjoy your Tuesday Babes! ❤

Instagram : https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s