Lunch date

image2-9image4-5image3-7image5-5image7-2image1-9image6-2

Hey Babes! Vandaag heb ik een lekker rustig dagje gehad, vanmorgen hebben we met de hondjes op het strandje gelopen en daarna een leuk nieuw lunchplekje ontdekt in Den Haag (The Foodmaker). Ze hadden heerlijke salades en broodjes liggen dus zeker een aanrader en geef toe ziet het er niet geweldig uit op de foto’s! Verder stond er niet veel meer op de planning behalve eventjes mijn nagels laten doen en een avondje op de bank hangen en Netflixen. Hoop dat jullie nog een fijne maandag avond hebben ❤

*Hey Babes! Today I had a relaxt day, this morning we walked with the doggies on the beach after that we went to Den Haag for some lunch at a new lunch place The Foodmaker. They had delicious salads and sandwiches so i can definitely recommend it as a lovely lunch place! And admit doesn’t it look delicious on the photo’s?  The rest of the day there wasn’t a lot to do except going for my nails and relaxing on the couch and watch a film on Netflix. Have a great Monday night ❤

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s