Sushi Night

image2-7image3-6image4-4image1-8

Hello Hello, vanavond was sushi avond! Avondje met mijn broertje, moeder en natuurlijk de 4 hondjes altijd gezellig een avondje! Morgen staat er weer een goeie training op de planning, gelukkig is de spierpijn van afgelopen maandag wel weg dus kunnen we volle bak aan de slag. Wilde jullie nog even een fijne avond wensen en vanavond ga ik niet meer zo veel doen behalve mijn serie verder kijken op Netflix ( Elementary ). Bye bye, spreek jullie later! ❤

Hello Hello, Tonight was Sushi night! A night with my brother, mom and of course the 4 doggies always a pleasant evening! Tomorrow a new training is planned, thankfully the muscle pain from last Monday is gone so I can train like a maniac again. Hope you all have a pleasant evening, for me it is a Netflix evening ( Elementary ) and relax. Bye bye, Talk soon! ❤

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

 

Een gedachte over “Sushi Night

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s