Fresh Hair

image3-4

image4-2

image3-3

Finally feeling fresh again, hair makes such a difference!

Goeiemorgen ladies, de laatste tijd eventjes geen blogs geschreven mijn gezondheid zat eventjes tegen maar nu gaat alles weer de goeie kant op dus hier weer een nieuwe blog:)  Het was weer tijd voor een nieuwe look dus een middagje naar de kapper, ik ga al een aantal jaren naar D01 salon in Amsterdam ( Link onderaan ) en ik ben altijd helemaal happy met mijn haar! Gisteren was het weer tijd voor wat anders en ik vind het geweldig! Wat vinden jullie ervan? ❤

*Good morning Ladies, the last time I didn’t wrote any blogs because my health wasn’t good the past few weeks but it’s going better by the day so here’s a new blog:) It was about time to do something with my hair, I’ve been going to D01 salon in Amsterdam for about three years and always really happy with my hair! Yesterday it was time for a change and I love it! What do you guys think? ❤ 

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

D01 Salon: https://d01salon.com/#about

Een gedachte over “Fresh Hair

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s