Motivation tips

Iedereen heeft wel eens geen zin of motivatie om te gaan sporten zeker nu de herfst is begonnen en het slechte weer eraan komt. Maar ik ga met jullie mijn 5 motivatie tips delen zodat die motivatie vanzelf weer terug komt!

  1. Muziek – Maak een goede afspeellijst waar jij gemotiveerd van raak maakt niet uit wat voor soort muziek als jij je er maar goed gevoel door krijgt.
  2. Realistische doelen –  Kies een doel voor jezelf uit waarvan jij zeker bent dat het haalbaar is, zo maken kleine doelen bij elkaar ook een groot einddoel!
  3. Nieuwe sport kleding – Wat is geen betere motivatie dan te knallen in een mooi nieuw sportsetje?
  4. Trainingsmaatje – Zoek een trainingsmaatje maakt niet uit of het nou met je moeder, vader, broertje of vriend is, het belangrijkste is dat je je daardoor samen kunt motiveren om er weer meer uit te halen. ( Een dolletje tijdens de training moet namelijk ook kunnen)
  5. Houd je progressie bij – Wat is geen fijner gevoel dan in de spiegel kijken en je vooruitgang zien? Maar kijk niet teveel naar je gewicht want door het trainen groeien je spieren en spieren maken je zwaarder. Je vooruitgang kan je ook zien in bijv. de afstand hoelang je kunt hardlopen zonder te stoppen, de gewichten die je aan je apparaten hebt hangen of hoe vaak je kan opdrukken/ crunches kan doen.

*Everybody has their moment of weakness when it comes to discipline and believe me I have been there! Especially now the fall is here and the bad weather is on his way. But I am gonna share my 5 motivation tips with you guys so the motivation will come back!

  1. Music – Make a good playlist where you become motivated, don’t mind what kind of music as long you feel good about it.
  2. Realistic’s goals – Choose a goal for yourself where you are 100 procent sure you’ll make it, so are a lot of smaller goals one big end goals together.
  3. New sports clothes – What is a better motivation then rocking in a new sports outfit?
  4. Trainings buddy – Look for a trainings buddy doesn’t matter if it’s with your mom, dad, brother or boyfriend, the important thing about that is you can motivate each other to go even faster or at least feel better. ( having fun during the training is also really important )
  5. Progression – Who doesn’t love to watch in the mirror and see the progress you’ve made over the last time? But don’t be sad when you’re not losing some weight most of the times you’ll make more muscles and muscles are more heavy. There are much more thing to see when you’re making progress; during a run if you can run all the time without a moment of walking, the weights you put on you’re fitness equipment or how many times you can do push ups/crunches.

 

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Advertenties

Een gedachte over “Motivation tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s