Recept kwark bollen met rozijnen

image1-5image2-5

Yeah nieuw recepten dagje: Kwarkbollen met rozijnen!! Na een dagje zoeken op het internet kwam ik dit recept tegen. Het is een lekker recept om als ontbijt of tussendoortje  te eten en niet te vergeten het is ook heel simpel te maken! Dit heb je ervoor nodig:

 • 250 gram vruchten kwark
 • 2 eieren
 • 1 eetlepel kokosolie
 • 250 gram bloem
 • 150 gram rozijnen
 • 1 eetlepel bakpoeder
 • snufje zout

Als eerste moet je de rozijnen in een kommetje met lauw water laten doen en laten weken voor 15 minuten. De oven voor verwarmen op 180 graden. Pak een kom en doe de vruchtenkwark, eieren, kokosolie en rozijnen erin en meng het door elkaar. Voeg daarna erbij de zout, bakpoeder en bloem goed mengen en dan met een lepel 12 bolletjes op een bakpapier leggen. Doe ze voor 20 minuten in de oven daarna even af laten koelen en klaar is kees! Eetsmakelijk ❤

 

*Yeah new recipes day: Quark buns with raisins!! After a day searching on the internet I found this recipes. It’s a delicious recipe for breakfast or healthy snack and not to forget it’s also easy to make. This is what you need:

 • 250 grams fruit quark
 • 2 eggs
 • 1 tablespoon coconut oil
 • 250 grams flower
 • 150 grams raisins
 • 1 tablespoon backing powder
 • a little bit salt

First you have to put the raisins in a bowl with warm water for 15 minutes. Put the oven on 180 degrees. Take a bowl for the quark, eggs, coconut oil and raisins and mix it good. Add the backing powder, salt and flower and mix it together again. Then split the dough into 12 scoops on the baking paper. Put them 20 minutes into the oven and that’s it! Enjoy ❤

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Een gedachte over “Recept kwark bollen met rozijnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s