Survival mode

image1-5image1-6

Hey Ladies! De laatste tijd sta ik weer in de ‘survival mode’ omdat mijn darmen me weer even in de steek hebben gelaten. Ik heb een chronische darmziekte ( Colitis Ulcerosa) en ik weet dat de ontsteking in mijn darmen nooit weg zal gaan maar als je dan weer zo veel last krijgt is dat altijd even flink balen! Nu heb ik ook de laatste tijd niet veel kunnen sporten en werken dus ben ik maar de keuken steeds in gesprongen om leuke vegan recepten te maken. Afgelopen week heb ik de go nuts repen gemaakt van Fitshe ( Zie de foto hierboven). Nu zoekende naar nog meer leuke recepten om te maken en proberen weer zo fit mogelijk te worden dat ik alles weer rustig aan kan oppakken. Iemand nog tips voor leuke recepten? Hoor ze graag!! ❤

*Hey Ladies! The last time I have been in the ‘survival mode’ because my intestines are letting me down ones again. I have a chronic bowel disease ( Colitis Ulcerosa) and I know  the inflammation will never go away but when you have so much pain and trouble with it it’s really shit! Now I haven’t done a lot the last few weeks so I wasn’t able to work or sport. I needed something to put my energie in so I jumped in the kitchen to make some amazing recipes! Last week I made the go nuts bars from Fitshe ( see pic above). Now I’m looking for more recipes and try to get fit and healthy again then I can pick everything up. Anyone tips for good recipes? Love to hear it!! ❤

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s