Vegan Protein

image1-3image1-4

Hey Ladies, zijn jullie ook zo vaak zoekende naar goede after workout shakes? Eentje die lekker smaakt en waar je geen buikpijn van krijgt door de zoetstoffen die erin zitten. Ik heb nu de perfecte vegan protein shake gevonden! Het is van Fitshe en de shake is in 2 verschillende smaken verkrijgbaar: Vanilla & Dark chocolate. Het is 100% natuurlijk en biologisch met de proteïne uit mungbonen, hennep- en pompoen zaden. Neem zelf een kijkje op haar website https://www.fitshe.com voor meer informatie. Ik ga me klaar maken voor een training van Sweat , fijne zondag allemaal ❤

*Hey Ladies, do you also have the problem to find the right after workout shakes? The protein shake which is with a nice flavor and not all those bad sweeteners in it which can cause you some nasty stomach problems.. Well i have found the perfect vegan protein shake! It’s from Fitshe and the shake is in two different flavors available : Vanilla & Dark Chocolate. It’s 100% natural and biologic with the protein from mungbeans, hennep- and pumpkin seeds. Take a look on her website https://fitshe.com for more information. I’m getting ready for another workout from Sweat, Happy Sunday everyone ❤

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s