Sweat with Kayla

image1-4

Afgelopen maandag ben ik begonnen met een nieuw fitness programma : Sweat with Kayla

Oké ik moet heel eerlijk zijn en jullie vertellen dat ik van die 30 minuten core stabiliteit oefeningen ( Armen en buikspieren) serieuze spierpijn heb!!! Het zijn leuke en specifieke oefeningen. Na een korte periode ga je echt al het verschil zien. Ik moet wel zeggen nu de zomer weer over is en het dikke truien weer er weer aankomt is het altijd even moeilijk om te motivatie weer te vinden. Daarom is het belangrijk om realistische doelen neer te zetten voor jezelf. Een van mijn belangrijkste doelen is fit en gezond te blijven, wat zijn jullie persoonlijke doelen voor de aankomende tijd? Binnenkort schrijf ik een blog over hoe je je motivatie terug kan vinden en kan behouden. ❤

*Last Monday I started with a new fitness program: Sweat with Kayla

Okay i have to be honest and tell you that after I did 30 minutes of core stability (Arms & stomach exercise) I have some serious muscle ache!!! The exercises are fun and specific and after a while you’ll see your body is getting into a better shape. I have to say now the summer is over and the fall weather is coming it’s hard to find some motivation to do everything perfect. That’s why it’s important to have some realistic goals for yourself.  One of my own goals is to stay fit and healthy, what are your fall goals ? Soon I’ll write a blog about how to get your motivation back and staying motivated. ❤

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s