Power & Shape

Hey Babes, de laatste paar dagen liet mijn gezondheid me even flink in de steek ( ik heb een chronische darm ziekte Colitis Ulcerosa ). Dus een paar dagen bank hangen en goed mijn rust gepakt, vandaar dat er de laatste week geen nieuwe blog’s online kwamen. Ondanks de darm aandoening ben ik altijd bezig met een ‘Healthy’ levensstijl om zo goed mogelijk voor m’n lichaam te zorgen, fit te blijven daarnaast vind ik het heerlijk om te sporten en lekker bezig te zijn. De afgelopen jaren ben ik onder begeleiding van Power & Shape gaan trainen (Zoals je ziet de foto’s hierboven) De volgende keer zal ik foto’s maken van de verschillende oefeningen die ik doe tijdens zo’n training. Binnenkort meer ❤

*Hey Babes, the last few days my health let me down ( I have a inflammatory bowel disease named Colitis Ulcerosa). So I had a few chill days, that’s the reason I didn’t write a new blog the last week. Despite the bowel disease i’m always busy with my healthy lifestyle, to stay fit and I just love to workout. The past few years I’ve been working with a personal trainer from Power&Shape! ( above you’ll see some pictures) Next time I’ll make pictures from my workout’s during my training. Soon more ❤

By the way what do you ladies think off my new sport outfit from the H&M? I’m loving it!

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Power & Shape: http://www.powerandshape.nl

Advertenties

Een gedachte over “Power & Shape

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s