Venetië

Hey Babes. Wat is Venetië onwijs mooi zeg! Zeker een plekje voor op je verlanglijstje te zetten. Wat natuurlijk niet kon ontbreken was een tripje in een Italiaans gondelbootje. We zaten in een schitterend B&B midden op een plein met een dakterras met uitzicht over een groot deel van Venetië. Hierboven zie je een paar van de vele foto’s die we hebben gemaakt! Zo moeilijk kiezen welke ik jullie wil laten zien ( Het liefst natuurlijk allemaal haha). Nu onderweg naar het Gardameer voor 5 daagjes daar te verblijven, en even bij te komen van de vele kilometers lopen. Wij gaan even stoppen voor een koffietje, ik spreek jullie snel weer, arrivederci ❤

*Hey Babes. Woaw Venice is so beautiful! You can definitely put it on your bucket list. There was one thing we really wanted to do here and that was a trip in an typical Venetian gondola boat. We were staying at a beautiful B&B, the rooms where really nice but the thing we loved about this B&B was the rooftop where you could see a big part of Venice! Above you see only a few of the many pictures we’ve made! So difficult with one to pick because I want to show them all to you guys. Right now were on our way to Lago di Garda to stay there for 5 days, and relax a little bit because my feet are hurting a bit after walking soooo many km’s !! I have to go we have a short coffee break. Talk soon, Arrivederci ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s