Siena&Lucca

Goeiemorgen! Afgelopen donderdag middag waren wij in het plaatje Siena, een onwijs mooi/ oud dorpje met geweldige restaurantjes. We zaten s’avonds heerlijk op een plein waar een bandje aan het spelen was. En ik kon het natuurlijk s’avonds niet laten om in Italië geen risotto te eten. Ik ben een echte risotto fan!

*Good morning! Last Thursday afternoon we we’re in the village Siena, beautiful/ old village with amazing restaurants. In the evening we were sitting at a square with some live music. And off course I couldn’t resist not to eat risotto in Italy. I’m a real risotto fan!

Gisteren hadden we 3 plaatsjes om te bezoeken: Volterra, San Gimignano en Lucca. In Volterra gingen we speciaal kijken naar een oud theater echt geweldig om te zien ( je ziet er een foto van hierboven). In San Gimignano zit de Wereld Kampioen ijs maker!! Dus dat spreekt natuurlijk vanzelf waarom we daarnaartoe moesten haha, en de uitzichten waren daar natuurlijk ook geweldig. S’avonds in het plaatsje Lucca heerlijk uiteten geweest bij een leuk vegan restaurantje. Wij gaan ons zo klaar maken want vandaag gaan we naar een lokale markt toe! Een heel fijn weekend alvast voor jullie! ❤

* The plan was yesterday to visit 3 villages: Volterra, San Gimignano and Lucca. In Volterra we went special for an old theater it was amazing to see. ( Picture above). In San Gimignano is the Wold’s best ice cream maker!! So that off course says enough why we had to go there. haha, and the views where also really stunning. At dinner time we went into the city Lucca and after some sightseeing we ate at a small but very good vegan restaurant. Now it’s time to get ready because we’re going to a local market at Pistoia. I hope you guys have an awesome weekend! ❤

Follow me on Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s