Bella Italia

Bijna goedemiddag alweer babes, terwijl ik dit aan het typen ben zit ik heerlijk aan een koffie met uitzicht op het paleisje van de Pope! Hierboven zie je een paar foto’s van de eerste dag in het plaatsje Amalfi, een heel mooi plekje aan het water. Het is een echte citroenen streek dus een flesje limoncello moesten we natuurlijk wel meenemen!

*Almost good afternoon babes, while I’m writing this blog we’re sitting with a great sight at the palace of the pope. Above you see some pictures of the first day at the Amalfi coast, it’s a beautiful place at the water. It’s also the famous citroen area across the coast. So we couldn’t resist to take a bottle of limoncello of course!

2 geweldige dagen in Rome gehad, en nu al geen voeten meer over haha. Wat hebben we veel gelopen (17 km!) maar ook onwijs veel gezien zo hebben we onder meer het Colosseum, Piazza del Popolo, Vaticaanstad, Piazza di Spagna en de beste ijszaak in Rome (Giolitti) bezocht. Wat me ook opviel is dat ze onwijs leuke en goede vegan restaurants en lunch plekjes hebben in Rome! Vandaag gaan we naar het volgende plaatsje van onze road trip : Siena! Wij gaan nog even van het uitzicht genieten bye bye ❤

*We had two amazing days here in Rome, but I don’t feel my feet anymore haha. We walked so much the past two days ( 17km!) But we did see a lot of the city like The Colosseum, Piazza del Popolo, Vaticaanstad, Piazza di Spagna and tasted the beste ice cream of Rome ( Giolitti). One thing that I noticed There a so many good vegan restaurants and lunch places here in Rome! Today we will go to our next place on the list of our road trip: Siena! We are gonna enjoy our view and talk to you later! ❤

And by the way thank you for reading my blogs it means a lot to me! If you like it you can follow my blog the only thing you have to do is use your own email and subscribe! Thank you guys ❤

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s