Amalfi kust

IMG_7275IMG_7273IMG_7274IMG_7277

Goeiemorgen Babes, zo we zijn eindelijk in Italië! De planning was om zondag te vliegen maar helaas was onze vlucht gecanceld, gelukkig was er maandag ochtend nog een vlucht en konden we aan onze road trip beginnen! We zijn gelijk ( na een koffietje natuurlijk) doorgereden naar ons hotel aan de Amalfi kust. Gister zat het weer niet mee maar vandaag komt het zonnetje door en gaan we via de Amalfi kust naar Rome om daar een paar daagjes te verblijven en rond te kijken. Iemand toevallig nog tips voor in Rome kwa bezienswaardigheden en natuurlijk leuke eettentjes? Ik hoor ze graag van jullie! Maar het ontbijt roept ons, spreek jullie later !! ❤

*Good morning Babes, Finally arrived in Italy! The plan was to catch the flight on Sunday but unfortunately our flight was cancelled. Thank god Monday morning there was another flight so we could start our road trip! After we enjoyed our daily cup of coffee we directly went to our hotel at the Amalfi coast. Yesterday the weather was really bad but today it’s gonna be a sunny day, after visiting the local towns we’re gonna ride straight to Rome for 2 days of sight seeing but also enjoying the local food places! Does anyone have some good tips for me? I love to hear it from you guys! But breakfast is calling us, Have to go speak you guys later !! ❤

2 gedachten over “Amalfi kust

  1. Remco de Groot

    Bezoek de wijk Monti en ga eten bij Urbana 47. Super leuke zaak . Goed eten met allen lokale producten. Adres is hetzelfde als de naam van de toko, Via Urbana 47.
    Geniet van La dolce Vita.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s