And the road trip begins.

Reisdagje vandaag, eindelijk is het zo ver we gaan naar Italië!! Vanmorgen de laatste paar spulletjes ingepakt en toen de 2 schatjes weggebracht want ze gaan 2 weken logeren. We brengen ze altijd naar het adresje waar ze geboren zijn, super leuk kunnen ze spelen met allemaal verschillende hondjes die ze al kennen. Deze blog ben ik aan het typen op het vliegveld want we zitten nog steeds te wachten tot we kunnen boarden. Helaas hebben we tot nu toe al dikke 2 uurtjes vertraging maar dat maak het vakantie gevoel er niet minder op. Wij redden het wel met de Starbucks, een aanrader de Ice Cappuccino!! Als we vanavond aankomen in Rome rijden we door naar de Amalfi kust om morgen eens asociaal cultuur te snuiven! Fijne luie zondag nog allemaal ❤

*Today travel day,  finally were going to Italy!! This morning grapt the last stuff and we were ready to bring those 2 cutie pie’s out for a 2 week sleep over. We always bring them to their address of birth because it’s such a nice place where they play and meet other dogs. I’m writing this blog on the airport, we have a delay of 2 hours so I can put all the time I want on my blog haha but the vacation feeling is already on! We have the time so I will try all the flavors at the Starbucks, I really can recommend the ice cappuccino!! When we’ll arrive at Rome airport tonight we’ll go straight to the Amalfi coast for some serious cultural diving. Hope you’ll have a nice lazy Sunday ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s