Club Vers

SnapseedSnapseedSnapseedSnapseed

Hey hey! Afgelopen week heb ik geluncht bij Club Vers. Heerlijk menu hebben ze daar met smoothies, pannenkoeken en wat ik natuurlijk nam een pink smoothie bowl! Verder niet veel meer gedaan behalve uit gezocht welke plekken we graag willen bezoeken in Italië, want aankomende zondag is het zo ver we gaan een road trip maken door Italië met onze o zo Italiaanse Fiat 500!! Ons favoriete land om naartoe te gaan op vakantie. Ik ga proberen om na elk stadje waar we zijn geweest een blog erover te schrijven met de mooiste foto’s erbij! Nog maar 2 nachtjes wachten. Ik hoop dat jullie een leuk weekend hebben, nou ik ga mijn spullen alvast bij elkaar rapen voor de vakantie. ❤

*Hey hey! Last week we had lunch at Club Vers. They have a delicious menu with smoothies, pancakes and special for me the pink smoothie bowl! The last days were a bit more easy then usual, the only thing was searching for some beautiful places we love to visit during the vacation in Italy, because next Sunday were going on a road trip through Italy with our Italian Fiat 500!! It’s our favorite country to go on vacation. I’m going to try to write a blog after we visited a city and off course I’ll post the beautiful pictures on my blog. Only 2 nights of waiting. I hope you will have a great weekend, well I have to grap all my stuff together for the vacation. ❤

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s