New Baby

image1image5image2

Say hello to my new beauty – MacBook Pro.

Goeiemorgen Babes, Ik heb gister alvast mijn vervroegt verjaardag’s cadeautje gekregen. Echt onwijs blij mee! Ik had hiervoor een Asus laptop die ik had gekocht voor ik begon met het bloggen alleen het probleem was dat hij het gebruik en de vele foto’s niet zo goed aan kon vanwege het geheugen, dus was dit natuurlijk het perfecte cadeautje voor mij. Ik zit ook elke dag wel een paar uur achter mijn laptop haha! 😉 Vandaag niet heel veel op de planning, zijn nu naar een leuk lunch plekje zoeken aan de kust waar we vanmiddag kunnen eten. Misschien vanmiddag een stukje wandelen op het strandje met de hondjes na een geweldige lunch en natuurlijk mijn nieuwe laptop uitvinden hoe alles precies werkt want mijn technische skills zijn niet zo goed :)!

Een hele fijne dag voor jullie ! ❤

*Good morning Babes, yesterday I got my early birthday present. I am so happy with it! I bought a Asus Laptop before I started with blogging so it wasn’t really created with a super memory and it was also pretty slow, so this was the perfect present for me. This will save me a lot of time, I do spent a few hours in front of the computer everyday haha! Today’s planning is actually not so much really, just some relaxing and now were looking for a perfect lunch place to eat later today. Maybe going for a walk on the beach with the doggies after we had a great lunch and off course I have to figure out how my new laptop exactly works because my technical skills aren’t that good :)!

Have a nice day. ❤

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s