New Nails

Goeiemorgen babes! Een vroege morgen vandaag kon een last minute afspraak maken bij Natalia om mijn nagels te laten doen.

Ik vind het altijd lastig om te kiezen uit al die verschillende nieuwe kleurtjes hebben jullie dat ook altijd? Gelukkig kon ik er een uitzoeken namelijk de baby boom. Het is alweer een tijdje geleden sinds ik dat had en ik ben ook gewoon simpelweg verliefd op deze nagels!! Vandaag ga ik met Lois tourist in eigen stad spelen: Rotterdam. We gaan lekker lunchen en een beetje shoppen naar leuke nieuwe outfit’s en natuurlijk foto’s maken die ik later deze week met jullie op m’n blog zal delen.

Ik ga snel de spullen pakken en spreek jullie later weer ❤

*Good morning babes! Early morning today, got a last minute booking with the best Natalia to do my nails. I always have a hard time deciding for a color, haven’t you? I finally decided to go for baby boom after a long time no see haha. Today i’m going with Lois to Rotterdam for some lunch , shopping and off course we’ll take some pictures that i’ll post on my blog later this week.

Have a nice day babes! ❤

Instagram: https://www.instagram.com/nickyzijlaard/

Natalia Nails Instagram: https://www.instagram.com/tallsnails/

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s